2021-07-12 15:26:20• hírek • Bede Emőke

Halálos baleset Felsőboldádon: nem a vezetésre figyelt a sofőr

Szombaton, 19 óra 24 perckor arról értesítették a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőséget, hogy Felsőboldádon, a Padurii utcában közlekedési baleset történt.

A helyszíni vizsgálatok során a rendőrség megállapította, hogy a személyautót vezető 24 éves fiatalember figyelmét vezetés közben nem az út, hanem valami egyéb kötötte le, így óvatlansága miatt a kocsi lesodródott az úttestről, egy földhalomnak hajtott, majd fejreállt. A baleset idején a két felnőtt mellett egy alig több mint 1 éves kislány is utazott az autóban, aki sajnos olyan súlyos sérüléseket szerzett, hogy hiába riasztották hozzá a zsibói mentőhelikoptert is, az orvos már csak a gyermek halálát tudta megállapítani.


A felnőttek egyikét a sürgősségi osztályra szállították további vizsgálatokra, a másik azonban megtagadta a kórházi ellátást.


A sofőrt még a helyszínen alkoholszondás vizsgálatnak vetették alá, ennek eredménye negatív lett. A hatóság jelenleg gondatlanságból elkövetett emberölés címszóval indított büntetőeljárás keretében folytatja a nyomozást.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: